Website

Uw gasten uitnodigen is wellicht een van de belangrijkste eerste stappen om uw huwelijk te plannen.

Weten wie aanwezig zal zijn is hierbij noodzakelijke informatie.

Door de nieuwe online generatie van mensen zagen wij de noodzaak om aan onze klanten een online RSVP-systeem aan te bieden.

RSVP (afkorting voor Répondez s’il vous plaît, oftewel Antwoord alstublieft) is de informatie die uw gasten onderaan de uitnodiging vinden om te reageren. Naast het traditionele telefoonnummer staat er bij het gebruik van een online RSVP-systeem een link vermeld waarmee de gasten op een persoonlijke huwelijkspagina zullen terechtkomen waar ze hun aanwezigheid al dan niet kunnen bevestigen. De gastheer of -vrouw kan via een administratiepaneel meteen zien op hoeveel gasten hij/zij moet rekenen. Verder kan men ook nog onbeantwoorde verzoeken via e-mail een herinnering verzenden en de gastenlijst exporteren. Als u reeds over een contactenlijst  (csv-, xls-bestand) beschikt, kan u deze automatisch importeren.

Laat u ook een huwelijksfilm maken? Wij kunnen hem meteen online plaatsen op uw persoonlijke pagina en indien u dit wenst, kunnen wij  voor u een mailing versturen naar al uw gasten.
Ook uw huwelijksfoto’s kunnen geplaatst worden op deze persoonlijke pagina.

Contacteer ons voor meer informatie en prijzen.